Meillä kiinteistöstäsi huolehtii ammattitutkinnon suorittaneet ammattilaiset

Etusivu » Palvelut » Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto Oulu

Olemme konseptoineet kiinteistöhuollon palvelut ainutlaatuisella tavalla valmiiksi, helposti valittaviksi kokonaisuuksiksi, joista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaisen kiinteistön kunnossapitoon. Meillä kiinteistöstäsi huolehtii ammattitutkinnon suorittaneet ammattilaiset ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaita kuunnellen. Käytössämme on useita nykyaikaisia järjestelmiä, joiden avulla varmistamme palvelumme laadun ja kustannustehokkuuden.

Kiinteistöhuollon palvelut Oulu

  • Kiinteistöjen yleishuolto- ja valvonta
  • Energiasäästöprojektit
  • Määräaikaishuollot ja tarkastukset
  • Ulkoalueiden ylläpito ja perusparannukset
  • Päivystys 24/7

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toimitusjohtaja

Matti Jurvelin

Puhelin 010 8216 030 tai matti.jurvelin@jurvelin.fi

Kiinteistön ulkoalueiden ja pihojen hoito on iso osa päivittäistä työtämme

Kesällä leikkaamme nurmikkoa ja syksyllä keräämme lehdet. Kun talven lumimyräkkä iskee, nousemme traktoreihin ja nappaamme lumikolat käteen vaikka keskellä yötä. Talvikeleillä huolehdimme lisäksi, että kiinteistön kulkuväylät ovat hiekoitettuja ja hyvässä käyttökunnossa. Ulkoalueiden ja pihojen hoitoon kuuluu myös säännölliset roskakierrokset kiinteistöjen alueilla. 

Oli pihasi sitten pieni kerrostalon piha tai suurempi liikekiinteistön kulkuväylä, me huolehdimme siitä kuin omastamme. Huolellisesti hoidettu piha ja siistit ulkoalueet lisäävät viihtyvyyttä ja nostavat talon arvoa.

Viherrakentaminen on oivallinen keino parantaa kiinteistön pihan ulkoasua

Huolellisesti suunniteltu, helppohoitoinen ja hyvin pidetty piha nostaa kiinteistön arvoa ja pienentää huoltokustannuksia. Lisäksi se lisää pihan viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

Viherpalveluidemme ammattilaiset huolehtivat pihojen pienistä ja suuremmista muutostöistä joustavasti ja laadukkaasti. Meille on tuttua hoitaa niin kesäkukat ja perennat kuin pensaiden ja puiden leikkuut.

Kiinteistöhuollon digitaaliset palvelut

Asiakkaidemme käytössä on kiinteistöhuollon sähköiset työkalut, jotka helpottavat ja parantavat kommunikointia sekä tehostavat toimintaamme. Sähköisen huoltokirjan avulla myös asiakkaamme tietävät kuka tekee, mitä tekee ja missä.

Meille on tärkeää, että asiakaskohteissamme asuminen on vaivatonta ja sen vuoksi myös kehitämme sähköisiä palvelujamme aktiivisesti.

Erikseen veloitettavien töiden ja oven avausten hinnat

Mikäli päivystyksen kautta tilattu työ osoittautuu kuuluvaksi huoneiston osakkaan tai vuokralaisen vastuulle, laskutetaan huoltomiehen päivystyskäynti oheisen hinnaston mukaisesti osakkaalta tai vuokralaiselta.

Oven avaukset suoritamme vain talon asukkaille ja pyydämme esittämään henkilötodistuksen. Mikäli asiakkaalla on aikaisempia oven avauksia maksamatta, voi avauksen maksaa vain käteis- tai korttimaksulla avauksen yhteydessä.

Hinnasto

Hinnasto on voimassa alkaen 1.11.2023 ja hinnat sisältävät arvolisäveron 24 %.

Päivystystyö työajan ulkopuolella116,60 €/ h
Matkakorvaus34,70 €

Huoltomiehen päivystyskäynnin yhteydessä tuntityön lisäksi veloitetaan matkakorvaus.

Oven avaus arkisin klo 6-1830 €
Oven avaus muina aikoina60 €

Kiinteistöhuollon yhteydenottolomake

Huoltotöiden ilmoittamista varten löydät oikean lomakkeen Asukkaalle-sivulta. Pääset lomakkeelle myös tästä.

Kiinteistöhuollon lomake

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot